Tillbaka

Avhämtning & catering


AVHÄMTNING

Mando var från början ensam i landet om att ha mat för avhämtning, från den del som hette Burger Grill. Inspirationen kom från USA, där fenomenet ”to-go” redan fanns. Det gällde att vara pedagogisk när man införde nymodigheter och därför kallades det från början tag-med-service. Än idag hänger den stora ljuslådan i koppar kvar i gamla baren: den lysande texten, ”TAG MED SERVICE”, minner om svunna tider.

Vi erbjuder naturligtvis fortfarande tag-med-service, numera kallat avhämtning. Ring oss, alla dagar i veckan, på 040-78 000 och tryck 4 för avhämtning. Ibland kan det dröja en stund innan vi hinner svara. Om det gäller större beställningar, ber vi dig mejla minst 24 timmar i förväg. Om transporttiden överstiger 15-20 minuter, rekommenderar vi bakad potatis istället för pommes frites.

 

CATERING

Vi hjälper gärna till med festen! Självklart är kött vår specialitet. Vi kan leverera färdiglagat eller komma ut till er, laga mat och grilla på plats. Serveringspersonal kan vi också ordna. Om du vill göra det mesta själv, beställer du enkelt från Mando Delikatess, till exempel när det gäller styckdetaljer, såser med mera. Mejla och berätta vad du tänkt dig! Vi kan ordna det mesta.
 

catering@mandosteakhouse.com